Приветствую Вас Гость!
П`ятниця, 29.03.2024, 12:10
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » Архів матеріалів
* За січень-вересень 2009р. реалізовано на забій худоби та птиці 5027 ц в живій вазі, або на 29,0% менше рівня минулого року.
Вироблено молока 51936 ц, що більше у 2,0 рази проти рівня минулого року.
Середній надій молока від однієї корови склав 4122 кг, що на 1838 кг більше рівня минулого року.
Чисельність худоби станом на 1 жовтня 2009 року складала: великої рогатої худоби — 2303 голови (на 29,3% менше рівня минулого року). Корів — 1361 голова (на 17,5% більше до рівня минулого року). Свиней — 1998 голів, що на 35,7% більше рівня минулого року.
* За січень — вересень 2009р. автомобільним транспортом (включаючи автотранспорт фізичних осіб), перевезено 5,7 тис.т вантажів, що в 2,7 рази більше проти січня — вересня 2008 року. Обсяг вантажної роботи (вантажооборот) за період становив 1908,7 тис.ткм.
У січні — вересні 2009р. автомобільним транспортом, включаючи автотранспорт фізичних осіб, перевезено 192,6 тис. пасажирів, що на 20,7% менше перевезень січ ... Читати далі »
Переглядів: 832 | Додав: pasab1968 | Дата: 10.11.2009 | Коментарі (0)

31 жовтня на стадіоні „Колос” райцентру проводились ігри на Кубок закриття сезону під назвою „Кубок Петровича”. За кубок змагалися 4 команди з Попівки, Пожні, Кириківки та „Світанок” з В.Писарівки. Першими на поле вийшли кириківські та пожнянські гравці. Більш досвідчені кириківчани довго не могли розпечатати ворота молодих гравців із Пожні, та коли забили перший гол, гра пішла і кириківчани перемогли з рахунком 4:0. У другій грі між гравцями „Світанку” та попівськими футболістами м’яч теж довго не міг знайти шлях до воріт гравців з Попівки. Все ж Р. Бантов з третьої спроби забив гол в ворота гостей, а після нього Г.Рибалка подвоїв рахунок. Попівські хлопці відіграли одного м’яча, та після цього С. Гапоненко, О. Шевченко та Р. Азімов довели рахунок до розгромного — 5:1. Одразу після цієї гри гравці „Світанку” зіграли з пожнянськими футболістами. Чи то втома далася взнаки, чи щось інше, та м’яч зовсім не хотів влітати в ворота гостей. Все ж, як і в першій грі, Р. Ба ... Читати далі »
Переглядів: 877 | Додав: pasab1968 | Дата: 07.11.2009 | Коментарі (1)

В райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Леонова відбулося спільне засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та протиепідемічної районної комісії
На ньому про профілактичні заходи щодо грипу та інших гострих респіраторних вірусних інфекцій в епідемічний сезон 2009-2010 років доповідав головний лікар рай СЕС Анатолій Білецький.
Заслухавши доповідь головного державного санітарного лікаря району про необхідність проведення різних профілактичних заходів щодо масових інфекційних захворювань в епідемічний осінньо-зимовий період 2009-2010 років, комісія відмітила, що на поточний момент випадки грипу в районі не реєструються, а рівень захворюваності на інші гострі респіраторні відповідає міжсезонному і по району складає сумарно в середньому 12 випадків за тиждень. Розрахункові порогові показники в районі не перевищені. Проте з початку вересня за оперативними ... Читати далі »
Переглядів: 1107 | Додав: pasab1968 | Дата: 06.11.2009 | Коментарі (0)

Своє професійне свято відзначили нещодавно працівники соціальної сфери району. Напередодні свята вони приймали найщиріші вітання від голови РДА Сергія Нікітова й голови райради Олексія Косача, які відзначили важливість професії і завдань, що стоять перед працівниками соцслужб. Керівники району наголосили на тому, що для людей, задіяних у даній сфері, важливо вміти знаходити індивідуальний підхід до кожного потребуючого; їм необхідні максимум витримки, терпіння, уваги й доброзичливості. 
Цього дня за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята грамотами РДА і райради були нагороджені спеціаліст першої категорії відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту нас ... Читати далі »
Переглядів: 1073 | Додав: pasab1968 | Дата: 04.11.2009 | Коментарі (0)

Минулої п’ятниці голова Сумської облдержадміністрації Микола Лаврик провів для представників засобів масової інформації області та різних регіонів України прес-конференцію, присвячену питанням економічного потенціалу Сумщини.
У вступному слові Микола Лаврик зазначив, що Сумщина має усі можливості для економічного розвитку та, на жаль, існуюче законодавство не дає можливості використовувати їх на повну потужність. Наприклад, облдержадміністрація зверталася до Уряду з пропозицією спрощення використання таких корисних копалин, як пісок та глина. Для держави ці запаси не є стратегічно важливими, проте дають можливість розвиватися місцевому виробнику (наприклад, цегляним заводам) зокрема і місцевим громадам взагалі. При цьому голова облдержадміністрації підкреслив, що стратегію розвитку регіону вбачає, перш за все, у наявності трудових ресурсів, висококваліфікованих, здатних вирішувати нагальні проблеми, та природних ресурсах краю, що представлені родючими ґрунтами, ... Читати далі »
Переглядів: 1020 | Додав: pasab1968 | Дата: 04.11.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 »