Приветствую Вас Гость!
П`ятниця, 19.04.2024, 03:56
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » Архів матеріалів
Делегація нашого району, очолювана головою районної ради Олексієм Косачем та головою райдержадміністрації Сергієм Нікітовим, побувала в Києві, де на головній сцені держави, в Національному палаці мистецтв «Україна», проходив творчий звіт майстрів мистецтв та художніх колективів Сумщини «Душі моєї Слобожанська сторона». Наш район на столичній сцені гідно представив народний фольклорно-етнографічний ансамбль «Вечорниці» Тарасівського СБК(керівник Тетяна Шелєпова). Поїздці до Києва передувала тривала й серйозна підготовка учасників ансамблю. Тому, можливо, присутні в глядацькій залі тепло стрічали наших самодіяльних артистів. Після виступу до жінок із наших «Вечорниць» підійшла народний депутат Лілія Григорович і від с ... Читати далі »
Переглядів: 1117 | Додав: pasab1968 | Дата: 31.10.2009 | Коментарі (0)

Питання щодо будівництва підвідних газопроводів по вул. Жовтневій (дофінансування різниці вартості по В.Писарівці та селах) у райцентрі та Ямне-Вільне набуває все більш реальних обрисів. Уже визначено замовника цього будівництва. Ним стало ВАТ «Сумигаз». У зв’язку з цим голова районної ради Олексій Косач відзначає, що тепер сільським головам спільно з жителями населених пунктів (Вільне, Їздецьке, Широкий Берег, Попівка, Пожня, Тарасівка, Крамчанка, Солдатське, С.Пушкарка, Лугівка, С.Яруга, Дмитрівка, Братениця, Шевченкове) слід конкретно зайнятися виготовленням проектної документації. Адже тільки її наявність дає підстави для початку будівництва та його фінансування, а також вирішення питання виділення коштів із держбюджету на підвідні газопроводи до кожного із названих сіл.
Переглядів: 961 | Додав: pasab1968 | Дата: 31.10.2009 | Коментарі (0)

У районі спостерігається позитивна тенденція за основними показниками розвитку промисловості. Про це повідомила начальник управління економіки райдержадміністрації Ніна Моісеєнко, доповідаючи на засіданні колегії райдержадміністрації про підсумки соціально-економічного розвитку району за 9 місяців поточного року. За цей час вироблено продукції у діючих цінах на суму, що майже в десять разів більша, ніж заплановано за рік. Поясненням цьому є те, що Великописарівський маслозавод звітує тепер не просто як підприємство, що займається збором молока, а й про вироблену ним продукцію. Середньооблікова чисельність працюючих у сфері промисловості становить 56 чоловік. Середньомісячна заробітна плата в промисловості складає 799,4 грн на одного штатного працівника. Між іншим, у сільському гос ... Читати далі »

Переглядів: 956 | Додав: pasab1968 | Дата: 30.10.2009 | Коментарі (0)

28 жовтня 1944 року — визначна сторінка в історії України. Цього дня з української землі було вигнано останнього фашистського солдата.
Святково вишикувана колона у складі представників установ, організацій, громадськості урочистою ходою прямувала до пам’ятника загиблим воїнам, що у райцентрі, щоб відзначити 65-річницю визволення України від німецько-фашистських загарбників. Саме тут, біля вічного вогню, голова РДА Сергій Нікітов і голова райради Олексій Косач відзначили важливість цієї події для нашої держави, яка не підлягає забуттю. У цей святковий день усі учасники урочистостей віддали данину пам’яті та любові визволителям рідної землі, які, не шкодуючи сил і здоров’я, мужньо боролися на фронтах війни, щодня н ... Читати далі »
Переглядів: 1264 | Додав: pasab1968 | Дата: 27.10.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 17 18 19