Приветствую Вас Гость!
Четвер, 09.05.2024, 12:42
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Грудень » 10
Із 6 грудня в Краснопіллі почалася відкрита першість району з футзалу, де беруть участь 11 команд. Щоб не втратити ігрову практику, команда нашого району «Світанок» теж вирішила взяти участь у цих змаганнях. Звичайно, не без допомоги головного спонсора цієї команди — М.О. Надточия, який виділив кошти для поїздок команди до Краснопілля.
У перший день змагань, 6 грудня, наша команда зустрілася із футзалістами з с. Хмелівки. У першому таймі боротьба була напружена, лише один раз зміг відзначитися М.Кулик, який вийшов віч-на-віч із воротарем суперника. У другому таймі гра пішла веселіше: вже на початку С.Гапоненко з гострого кута вцілив у дальню дев’ятку, потім двічі відзначився О.Черних, ще 2 голи забив М.Кулик та по одному О.Матвієнко та Д.Скляр.
Не можна сказати, що гра йшла в одні ворота: хмелівці теж атакували, та добре зіграв у воротах Р.Бантов, який кілька разів не дав м’ячу проскочити у свої ворота. Наступний тур відбудеться 13.12.2009 р., про який ми роз ... Читати далі »
Переглядів: 791 | Додав: vorskla1968 | Дата: 10.12.2009 | Коментарі (0)