Приветствую Вас Гость!
Неділя, 12.05.2024, 16:43
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2010 » Січень » 04

Минулого понеділка за ініціативи голови райдержадміністрації Сергія Нікітова відбулося спільне засідання оперативного штабу при РДА з профілактики та боротьби з грипом та ГРВІ (голова — заступник голови РДА Володимир Могилевський) та протиепідемічної комісії (голова — перший заступник голови РДА Володимир Лєонов) стосовно ситуації, що склалася із захворюванням дітей на грип в Правдинській школі-інтернаті та зростанням загальної кількості захворілих в районі.
Основним доповідачем на спільному засіданні був головний санітарний лікар району Анатолій Білецький. У своєму виступі Анатолій Дементійович повідомив, що за період з початку захворювань в районі на грип (з 30.10.2009 р.) та ГРВІ захворіло близько 1050 чоловік. Але до останнього часу це не викликало особливої тривоги, бо кількість захворілих не перевищувала звичні щорічні показники. Проте з 28 грудня епідситуація в районі погіршилася: за добу на ГРВІ захворіло 52 чоловік, з них більше 33 дітей. Почали хворіти діти в Правдинсь ... Читати далі »
Переглядів: 1037 | Додав: vorskla1968 | Дата: 04.01.2010 | Коментарі (0)