Приветствую Вас Гость!
Понеділок, 13.05.2024, 12:18
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2010 » Лютий » 16
Перед початком повені необхідно: переконатись, що домашні засоби оповіщення (радіоприймачі, телевізори, репродуктори радіомовлення, телефони) у робочому та включеному стані; зробити запас продовольства, медичних препаратів, води; перенести продовольство, цінні речі, одяг, взуття, електроприлади, меблі та інші речі на верхні поверхи або підняти на верхні полиці, розмістити препарати побутової хімії так, щоб запобігти забрудненню навколишнього середовища; перекрити вентилі на газпроводі та водогоні, знеструмити будинок. Від’єднати сантехнічне обладнання від системи загального користування, особливо туалетні з’єднання, щоб попередити витік стічної води в будинок та підвал; захистити будинок, підвал чи погріб мішками з піском та іншими бар’єрами; перегнати худобу на підвищену місцевість.
При проведенні евакуації необхідно взяти з собою: документи, що засвідчують особу кожного члена родини, гроші та цінності; радіоприймач, ліхтар та додаткові джерела живлення до них; необхідний одяг, пос ... Читати далі »
Переглядів: 2515 | Додав: vorskla1968 | Дата: 16.02.2010 | Коментарі (8)

У понеділок у Великій Писарівці відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 21-ої річниці з Дня виведення останніх підрозділів радянських військ з території Афганістану.
В урочистостях взяли участь „афганці”, учасники бойових дій на територіях інших держав, а від влади на заході були присутні голова районної ради Олексій Косач, заступники голови райдержадміністрації Володимир Лєонов та Володимир Могилевський, заступник військкома Охтирсько-Великописарівського об’єднаного військового комісаріату Олександр Антоненко, великописарівський селищний голова Сергій Драгун та ін.
Розпочалися заходи урочистою ходою вулицями селища до пам’ятника загиблим воїнам-а ... Читати далі »
Переглядів: 835 | Додав: vorskla1968 | Дата: 16.02.2010 | Коментарі (0)