Приветствую Вас Гость!
Вівторок, 16.04.2024, 22:50
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Жовтень » 28 » 65-річниця визволення України
65-річниця визволення України
23:58
28 жовтня 1944 року — визначна сторінка в історії України. Цього дня з української землі було вигнано останнього фашистського солдата.
Святково вишикувана колона у складі представників установ, організацій, громадськості урочистою ходою прямувала до пам’ятника загиблим воїнам, що у райцентрі, щоб відзначити 65-річницю визволення України від німецько-фашистських загарбників. Саме тут, біля вічного вогню, голова РДА Сергій Нікітов і голова райради Олексій Косач відзначили важливість цієї події для нашої держави, яка не підлягає забуттю. У цей святковий день усі учасники урочистостей віддали данину пам’яті та любові визволителям рідної землі, які, не шкодуючи сил і здоров’я, мужньо боролися на фронтах війни, щодня наближаючи перемогу. Багато захисників повернулися додому героями, проте багато їх залишилися навічно на полях боїв.
Виявом найвищої поваги та шани до всіх наших земляків, хто відстояв для нас чисте безхмарне небо, були живі квіти, які лягли на меморіальні плити з іменами наших героїв.
На знімку: урочистості біля пам’ятника загиблим воїнам.
Просмотров: 1264 | Добавил: pasab1968 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]