Приветствую Вас Гость!
Неділя, 05.05.2024, 15:49
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Листопад » 11 » Газифікуємося
Газифікуємося
21:01
Після того, як жителі райцентру отримали можливість газифікувати свої оселі, така можливість з’явилася і в жителів інших населених пунктів. Зокрема, вона є цілком реальною для вільненців. Сюди буде збудовано підвідний газопровід від Ямного. Щоб не гаяти часу, в селі взялися за підготовку проектної документації, адже без неї газифікації не буде. 
Як повідомив вільненський сільський голова Григорій Іншин, до цієї справи долучилося й місцеве сільгосппідприємство «Вільне». Його керівник Валентин Скоромний на виготовлення проектної документації пообіцяв надати матеріальну підтримку. Це реальна допомога землякам, яким доведеться ще чимало потратитися, перш ніж до домівок прийде «газова» цивілізація. Але якщо на це буде бажання, то буде й газ – як у Спірному чи Ямному, чи на окремих вулицях райцентру, жителі яких створили дієві кооперативи й створили для себе блага, нехай і не дешевою ціною.
Просмотров: 810 | Добавил: pasab1968 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]