Приветствую Вас Гость!
Неділя, 28.04.2024, 01:37
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Листопад » 20 » Голова облради відвідав Великописарівщину
Голова облради відвідав Великописарівщину
15:28


Під час візиту голова облради побував у Ямненській і Великописарівській школах, районному будинку культури, центральній районній лікарні, зустрівся з представниками трудових колективів цих установ та організацій. Володимир Токар також зацікавився будівництвом очисних споруд, які будуть обслуговувати серед усього іншого і центральну районну лікарню. Він повідомив, що для продовження будівництва цього важливого для райцентру об’єкту з бюджету вже виділено 300 тисяч гривень.
Що ж до фінансування добудови та ремонту інших об’єктів соціальної сфери (нового корпусу лікарні, РБК та ін.), то голова обласної ради підкреслив, що не буде роздавати порожніх обіцянок про допомогу. Коли буде прийнято бюджет на новий рік, тоді можна буде говорити про виділення коштів на ті чи інші потреби. Від себе ж особисто Володимир Токар завірив великописарівчан, що всіляко буде допомагати у розбудові району.
До речі, цього дня у районі побував і радник голови облдержадміністрації Марк Берфман, який знайомив делегацію зацікавлених осіб з роботою наших котелень на альтернативних джерелах палива. При цьому він окремо підкреслив роль Великописарівського району як новатора у впровадженні новітніх технологій опалення, і особисто Олексія Косача, який свого часу зробив чимало, щоб встановити сучасні котельні.
На знімку: голова районної ради Олексій Косач, голова обласної ради Володимир Токар і начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Валентина Кравченко в районному будинку культури.
Олексій Пасюга.
Просмотров: 800 | Добавил: pasab1968 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]