Приветствую Вас Гость!
П`ятниця, 29.03.2024, 13:37
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Листопад » 7 » Кубок Петровича
Кубок Петровича
00:04
31 жовтня на стадіоні „Колос” райцентру проводились ігри на Кубок закриття сезону під назвою „Кубок Петровича”. За кубок змагалися 4 команди з Попівки, Пожні, Кириківки та „Світанок” з В.Писарівки. Першими на поле вийшли кириківські та пожнянські гравці. Більш досвідчені кириківчани довго не могли розпечатати ворота молодих гравців із Пожні, та коли забили перший гол, гра пішла і кириківчани перемогли з рахунком 4:0. У другій грі між гравцями „Світанку” та попівськими футболістами м’яч теж довго не міг знайти шлях до воріт гравців з Попівки. Все ж Р. Бантов з третьої спроби забив гол в ворота гостей, а після нього Г.Рибалка подвоїв рахунок. Попівські хлопці відіграли одного м’яча, та після цього С. Гапоненко, О. Шевченко та Р. Азімов довели рахунок до розгромного — 5:1. Одразу після цієї гри гравці „Світанку” зіграли з пожнянськими футболістами. Чи то втома далася взнаки, чи щось інше, та м’яч зовсім не хотів влітати в ворота гостей. Все ж, як і в першій грі, Р. Бантов розпечатав ворота, а Г.Рибалка подвоїв рахунок. Гості одного м’яча відіграли та більшого зробити не змогли — 2:1.
Кириківські гравці обіграли попівських футболістів з рахунком 2:0. Із таким же рахунком попівські гравці виграли у пожнянських, завоювавши 3-е місце. Заключна гра між „Світанком” та кириківськими футболістами стала практично фіналом Кубка. Гра була напруженою, бойовою і все вирішив один м’яч, забитий гравцем „Світанку” С. Гапоненком. В.Писарівська команда втретє поспіль виграє „Кубок Петровича”. Кубок вручив „винуватець” розіграшу Сергій Петрович Середа. Призери були нагороджені грамотами федерації футболу.
Андрій ГАПОНЕНКО, голова райради ФСТ „Колос”.
Просмотров: 878 | Добавил: pasab1968 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 григорич  
Молодцы Великописаревчане! Так держать.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]