Приветствую Вас Гость!
Неділя, 28.04.2024, 11:24
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Грудень » 1 » Пом’янули землякiв
Пом’янули землякiв
14:40
У день пам’яті жертв голодомору та політичних репресій відбувся мітинг, під час якого представники державних закладів, установ, місцеві жителі зібралися на кладовищах селища Великої Писарівки, аби вшанувати своїх земляків, які були заморені голодом у 1932 — 1933 рр.
Так, на центральному кладовищі Великої Писарівки перед присутніми із промовою виступили заступник голови РДА Володимир Могилевський та секретар селищної ради Надія Мовчан, які закликали пам’ятати цю трагічну сторінку в історії нашої держави та пом’янути в усіх родинах загиблих від голоду. Панахиду по померлих відправив о. Андрій.
На Північному кладовищі райцентру цього дня також зібралися жителі селища, аби пом’янути не лише своїх родичів, а й усіх тих, які загинули від голодної смерті у 1932 — 1933 рр. Великописарівський селищний голова Сергій Драгун виступив перед присутніми з промовою. До скорботного хреста поклали квіти як пам’ять про невинно убієнних.
Олена Тягленко.
Просмотров: 773 | Добавил: pasab1968 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]