Приветствую Вас Гость!
Субота, 20.04.2024, 04:28
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Жовтень » 31 » «Вечорниці» виступили на столичній сцені
«Вечорниці» виступили на столичній сцені
21:56
Делегація нашого району, очолювана головою районної ради Олексієм Косачем та головою райдержадміністрації Сергієм Нікітовим, побувала в Києві, де на головній сцені держави, в Національному палаці мистецтв «Україна», проходив творчий звіт майстрів мистецтв та художніх колективів Сумщини «Душі моєї Слобожанська сторона». Наш район на столичній сцені гідно представив народний фольклорно-етнографічний ансамбль «Вечорниці» Тарасівського СБК(керівник Тетяна Шелєпова). Поїздці до Києва передувала тривала й серйозна підготовка учасників ансамблю. Тому, можливо, присутні в глядацькій залі тепло стрічали наших самодіяльних артистів. Після виступу до жінок із наших «Вечорниць» підійшла народний депутат Лілія Григорович і від себе та Президента України Віктора Ющенка подякувала їм за хороший виступ, до того ж «вживу», а не під фонограму. 
Учасники ансамблю щиро вдячні представникам нашої делегації, моральну підтримку яких вони відчували на сцені під час виступу, а також начальнику відділу культури райдержадміністрації Валентині Кравченко, яка під час перебування в Києві постійно турбувалася про артистів, намагаючись максимально сприяти їхньому вдалому виступу.
Власн. інформ.
Просмотров: 1118 | Добавил: pasab1968 | Теги: «Вечорниці», Тарасовка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]