Приветствую Вас Гость!
Неділя, 05.05.2024, 14:34
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Выбор раздела

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Каталог статей

Главная » Статьи » Спорт

На кириківській лижні
Особиста першість району з лижних гонок серед учнів ДЮСШ та загальноосвітніх шкіл відбулася на базі Кириківської ЗОШ І — ІІІ ст. На дистанції 100 м серед дівчат 1997 — 1998 р.н. перемогу здобула Пойманова Вікторія, на 2 і 3 місцях відповідно розташувалися кириківські лижниці Мєльнік Настя та Басова Марина.
Серед юнаків у цій же віковій групі перемогу здобув Красніков Володимир, другим був Щетінін Сергій і третє місце у Пєшкова Станіслава (всі спортсмени із Солдатського НВК).
У середній віковій групі серед дівчат знову перемогла Пойманова Вікторія, Новіцька Дарина була другою і третє місце знову виборола Мєльнік Настя.
Серед юнаків у цій віковій групі перемогу здобув Панов Іван, Щетінін Сергій став другим і Красніков Володимир замкнув чільну трійку призерів змагань.
У старшій віковій групі серед дівчат 1992 — 1994 р.н. переможницею змагань знову стала Пойманова Вікторія, Новіцька Даша посіла друге місце, а третьою стала Мосленко Аліна всі спортсмени із Солдатського НВК).
Серед юнаків у цій же віковій групі знову успішно втступив Панов Іван — він став переможцем на дистанції 3000 м, друге місце посів Подварський Ігор і третє місце у Краснікова Володимира. Всі спортсмени із Солдатського НВК. Успішно попрацювали над підготовкою переможців і призерів змагань тренери з лижних гонок Спіцин В.Є., Панов О.І., і Дейкун О.І.

Григорій Рибалка,

директор ДЮСШ.

Категория: Спорт | Добавил: vorskla1968 (25.02.2010)
Просмотров: 669 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]