Приветствую Вас Гость!
Неділя, 19.05.2024, 00:54
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Выбор раздела

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Каталог статей

Главная » Статьи » Спорт

На обласних зональних змаганнях
В обласних зональних змаганнях з футболу в групі, де знаходиться команда нашого району, в м. Тростянці традиційно зустрілися три райони — Тростянецький, Краснопільський та Великописарівський. Вже в першій грі з командою Тростянецького району наші футболісти мали ігрову перевагу в дебюті гри, забивши швидкий гол. Це зробив Скляр Дмитро. Протягом гри, втративши ще з десяток можливостей покращити результат, все ж забив другий гол Матвієнко Олександр — 2:0. У наступному турі команда Краснопільського району в кінці гри також дотиснула господарів, забивши наприкінці другого тайму два голи, і перемогла з рахунком 2:0. Ось коли нашими футболістами стали обговорюватися втрачені можливості першої гри. Тому перший тайм з командою Краснопільського району пройшов, як кажуть, на нервах. І хоч наші футболісти мали ігрову перевагу, закінчився тайм з рахунком 0:0.
Після настанов у перерві від тренера Коломійця О.А. наші футболісти більш впевнено розпочали другий тайм. Згодом і результат дав про себе знати. Демонструючи швидкий і технічний футбол, протягом двох ігор Матвієнко Олександр зумів двічі відзначитися і в цій грі, що дозволило нашим футболістам перемогти з рахунком 2:0 і вийти в наступне коло змагань, що дає можливість поборотися за призові місця в змаганнях. У цьому турнірі нашу команду представляли Матвієнко Олександр, Кравченко Руслан, Скляр Дмитро, Пахомов Станіслав, Бречка Станіслав, Гордієнко В’ячеслав, СінянськийОлександр, Коноз Сергій, Середа Дмитро, Кучков Микола, Корнієнко Андрій (учні Великописарівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І — ІІІ ст.) Краснорудський Артем (Попівський НВК), Лоцкін Володимир (Розсошівська ЗОШ), Скрипник Василь та Гонтаренко Віталій (Ямненська ЗОШ І — ІІІ ст.), Макаров Дмитро (Тарасівський НВК).
Григорій Рибалка,
директор ДЮСШ.
Категория: Спорт | Добавил: Scomax (18.11.2009)
Просмотров: 586 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]