Приветствую Вас Гость!
Неділя, 05.05.2024, 21:03
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Выбор раздела

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Каталог статей

Главная » Статьи » Спорт

Піднімаючись сходинками
На сім сходинок піднялася команда Великописарівської ДЮСШ відносно минулорічних змагань першості України з лижних гонок серед учнів ДЮСШ та СДЮШОР. Так, серед 24-х команд, які брали участь у цих змаганнях, наша команда поділила 13 — 14 місце з командою ДЮСШ м. Богородчанів. А перше місце в цих змаганнях виборола команда Харківської області (КДЮСШ Темп-1), до речі, за яку також виступали колишні вихованці Солдатського відділення ДЮСШ з лижних гонок: Нікулін Денис, Краснікова Юлія, Вискребенцев Владислав, Шолдак Віталій, Спіцин Олександр, Феденко Ігор, Яковлєва Юлія, Яковлєва Тетяна.
В індивідуальних дисциплінах кращі результати показала команда ДЮСШ в комбінованій естафеті 5+3+5+3 км — 8 місце; Пойманов Ігор — 9 місце в гонці на 3 км вільним стилем серед юнаків 1996 — 1998 р.н. Спіцин Олександр переміг у двох гонках серед юнаків 1992 — 1993 р.н. на 10 км (вільним стилем) і на10 км (класичним стилем).
Готували команду до змагань тренери ДЮСШ на базі Солдатського НВК Спіцин В.Є. та Панов О.І.
Григорій РИБАЛКА, 
директор ДЮСШ.


Категория: Спорт | Добавил: vorskla1968 (25.02.2010)
Просмотров: 612 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]