Приветствую Вас Гость!
Неділя, 05.05.2024, 21:46
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Выбор раздела

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Каталог статей

Главная » Статьи » Спорт

Різдвяний турнір
Нещодавно у смт Краснопіллі проводився Різдвяний турнір з футзалу серед юнаків 2000 року народження, в якому брала участь команда В.Писарівки „Світанок-2000”, а також „Явір” (Краснопілля), „Зміна” (Суми), „Нафтовик” (Охтирка).
Згідно з жеребкуванням, перша гра відбулася між „Нафтовиком” та „Зміною”, яка закінчилась із рахунком 1:4 на користь „Зміни”. Після неї грали „Явір” і „Світанок”. У цій грі наші юні футболісти, напевно, забули, як треба грати у футбол, можливо, через нову обстановку, можливо, через переїзд рейсовим автобусом... Зустріч закінчилася з рахунком 3:0 на користь господарів поля.
Перепочивши хвилин десять, отримавши установку, хлопці вийшли на гру з охтирчанами. У цьому матчі наші футболісти продемонстрували справжній футбол: і фінти, і точні передачі, і злива ударів у ствір воріт суперника.
Маляр Андрій, узявши на себе гру, з легкістю обійшов двох суперників і віддав передачу на Сядру Олександра, який і відкрив рахунок. Але через дві хвилини охтирчани зрівняли рахунок. Та це не зупинило наших гравців. Після пропущеного голу Олександр Сядра забив ще 2 м’ячі. Також розписалися у воротах Богдан Курочка і дублем — Маляр Андрій. Результат 6:1.
У нелегкій боротьбі „Явір” взяв верх над сумською „Зміною” — 3:1.
Гра „Світанок”— „Зміна” проходила у рівній боротьбі. На 10 хвилині гри влучним ударом зі штрафного удару Сядра Олександр відкрив рахунок. За 2 хвилини до кінця матчу сумчани зрівняли рахунок. Та нічия влаштовувала нашу команду.
Заслужене 2 місце. Остання гра між „Явором” та „Нафтовиком” вже нічого не вирішувала. Охтирчани перемогли з рахунком 3:2.
У результаті господарі посіли перше місце, „Світанок” — друге, „Зміна” — третє та „Нафтовик” — 4. Діти були нагороджені кубками та медалями.
Команда „Світанок-2000”, спонсором якої є Микола Надточий, вже зарекомендувала себе на обласній арені як добре збалансований колектив. Та й на міжобласному рівні провели кілька зустрічей. Навесні в Сумах буде проводитися міжнародний турнір юних футболістів за участю команд з Росії, Білорусії та Молдови.
Команда „Світанок-2000” вже отримала запрошення на цей турнір.
До всього сказаного хотілося б додати те, що раніше держава заохочувала дітей, які займалися спортом, самодіяльністю, різними екскурсіями, літніми таборами... Сьогодні цього немає. Спонсор спонсором, та хотілося б уваги й з боку райради, селищної ради.
Шановні депутати райради, будь ласка, під час формування районного бюджету врахуйте і наші потреби. Це все одно колись доведеться робити. Чим раніше, тим краще.
Сергій ГАПОНЕНКО,
тренер В.Писарівської ДЮСШ.
Категория: Спорт | Добавил: vorskla1968 (19.01.2010)
Просмотров: 726 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]