Приветствую Вас Гость!
Неділя, 19.05.2024, 00:01
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Выбор раздела

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Каталог статей

Главная » Статьи » Спорт

Славні хлопці українські
Із нагоди святкування Дня Збройних Сил України у Великописарівській спеціалізованій школі І — ІІІ ступенів відбулися змагання «Ну-мо, хлопці» серед учнів 11-х класів.
Перед учасниками команд «Бригантина» і «Омега» були поставлені такі завдання: перетягування канату, одягання протигазу, ОЗК, підіймання гирі, стройові вправи зі зброєю, підтягування на високій перекладині.
У ході турніру хлопці продемонстрували спритність, силу, витривалість. Перемогу розділили порівну.
А для учнів 10-х класів було проведено екскурсію до Великописарівської прикордонної застави. Вони мали змогу оглянути приміщення, територію, ознайомитися з призначенням кабінетів. Усе це їм розповів заступник начальника відділу по роботі з персоналом майор Мельник О.М. Інспектор прикордонної служби, сержант Бутирін А.В., розповів про будову автомату і запропонував практично здійснити учням розбір і складання його.
Діти щиро вдячні працівникам застави Бутиріну А.В., Мельнику О.М. за змістовну екскурсію, а вчителю ДПЮ Шелєпову І.М. за її організацію.
Іван Шелєпов,
вчитель захисту Вітчизни.
Категория: Спорт | Добавил: vorskla1968 (19.12.2009)
Просмотров: 710 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]