Приветствую Вас Гость!
Неділя, 05.05.2024, 21:22
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Выбор раздела

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Каталог статей

Главная » Статьи » Спорт

Виступили успішно
Успішно виступили лідери команди Великописарівської ДЮСШ з легкої атлетики на особисто-командній першості області в приміщенні. Змагання проходили в манежі академії банківської справи в м. Сумах.
Шевченко Олександр здобув перемогу у штовханні ядра серед юнаків 1993 — 1994 р.н. з результатом 13 м 58 см. У цій же віковій групі, але серед дівчат перемогу здобула і Цибіна Олена, яка штовхнула 4 кг ядро на 9 м 02 см. Це вона зробила в останній спробі і виврвала перемогу у ссупериниці із м. Лебедина. Впевнену перемогу у бізі на 1500 м здобула Станішевська Ліда. Вона захопила лідерство з забізі з першого кола і протягом 7,5 кругів так нікому і не віддавала його, показавши результат 5 хв 28 сек.
Штовхнувши 5 кг ядро за 8 метрів, у трійку призерів серед юнаків 1995 — 1996 р.н. також потрапив і Коноз Ангдрій.
Покращили свої результати на змаганнях в штовханні ядра Барма Олександр, Костюк Олег. Вперше на змаганнях такого рівня виступили Мєльнік Анастасія, Гордієнко В’ячеслав, Москаленко?.
А найприємнішим сюрпризом змагань стало те, що переможці змагань отримали грошові винагороди від федерації легкої атлетики Сумської області. Змагання були присвячені пам’яті відомого тренера Філенка М.Т.
Категория: Спорт | Добавил: pasab1968 (30.12.2009)
Просмотров: 738 | Комментарии: 2 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 1
1 vorskla1968  
З часом саме такі та інші помилки стають темою веселого обговорення на зустрічах журналістів. А пересічні читачі їх навіть не помічають, або забувають наступного дня.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]