Приветствую Вас Гость!
Субота, 18.05.2024, 23:22
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Выбор раздела

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Каталог статей

Главная » Статьи » Спорт

Змагалися футболістки
У районних змаганнях із футболу серед команд дівчат загальноосвітніх шкіл у залік ХVІІІ спартакіади школярів у цьому році взяла участь рекордна кількість команд — десять. І так як змагання проводилися в один день, організаторам довелося розділити команди на дві підгрупи, переможці яких і виявляли в фінальній грі між собою чемпіона району.
У запеклій боротьбі з командою Пожні перемогу з рахунком 1:0 вибороли більш досвідчені футболістки Добрянського НВК, які і стали переможцями змагань. Друге місце залишилось у футболісток Пожнянського НВК. У грі за 3 — 4 місця команда Ямненської ЗОШ (тренер Рибалка Г.М.) упевнено переграла футболісток Великописарівської СЗШ (тренер Яночкіна С.В.) з рахунком 2:0; стала третім призером змагань. У грі за п’яте — шосте місця команда Рябинівської ЗОШ також із рахунком 2:0 перемогла футболісток Заводської ЗОШ. У грі за 7 — 8 місця футболістки Солдатського НВК тільки в серії штрафних ударів зуміли зломити опір спортсменок із Вищевеселівської ЗОШ із рахунком 3:2. А в грі за 9 — 10 місця команда Тарасівського НВК з рахунком 1:0 перемогла футболісток із Кириківської школи.
Григорій Рибалка,
директор ДЮСШ.
Категория: Спорт | Добавил: Scomax (18.11.2009)
Просмотров: 619 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]