Приветствую Вас Гость!
Четвер, 09.05.2024, 04:58
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Листопад » 24
Минулого тижня голова обласної ради Володимир Токар вручив ключі від новеньких автівок представникам одинадцяти лікарняних закладів Сумщини. Серед них — і для Солдатської амбулаторії, в яку свого часу було перетворено сільську лікарню.
Легкові автомобілі марки ВАЗ-2104 були придбані не за бюджетні, а за спонсорські кошти. І сприяв цьому безпосередньо голова обласної ради. Із перших днів перебування на посаді він звернув увагу на проблему щодо забезпечення Сумщини донорською кров’ю. І це при тому, що область мала власний донорський центр. Та трапилося так, що попереднє керівництво облради відмовилося від 53% акцій цього закладу. Право на їх власність отримали приватні структури. Сумщина втратила цінний майновий комплекс і досить важливий для області стратегічний напрям розвитку медицини. 
Протягом трьох місяців Володимир Токар вів переговори із новими власниками центру. Врешті-решт він переконав успішних підприємців врахувати не лише бізнесові інтереси, а й нагальні потреби жителі ... Читати далі »
Переглядів: 794 | Додав: pasab1968 | Дата: 24.11.2009 | Коментарі (0)