Приветствую Вас Гость!
Четвер, 09.05.2024, 22:02
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Грудень » 16
14 грудня — День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на чорнобильській АЕС. Кожного року ми повертаємося пам’яттю і серцем до незабутніх трагічних подій, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані чистим небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків. Віддаємо данину шани і вдячності тим, хто пожертвував найдорожчим, хто пішов у вічність заради життя і майбутнього свого народу та всього людства. Чорнобиль — наше лихо, наш біль, наша трагедія, котру ми отримали "у спадщину” і яку, на превеликий жаль і сором, змушені будемо передати майбутнім поколінням. Урочистості з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС відбулися і у Великій Писарівці. Біля пам’ятника ліквідаторам аварії зустрілися друзі- ... Читати далі »
Переглядів: 835 | Додав: vorskla1968 | Дата: 16.12.2009 | Коментарі (0)

Жителі ще однієї сільської ради району — Вищевеселівської — отримали безплатні акти на землю. Вручав їх вищевеселівцям голова районної ради Олексій Косач. Він привітав людей із тим, що вони стали повноцінними власниками своїх земельних наділів. Процес підготовки й видачі актів у районі спочатку був тривалим, незважаючи на визначені для цього терміни в один місяць. Але останнім часом усі недоліки в організації цієї роботи усунені й акти працівники відділу земельних ресурсів готують вчасно. Це підтвердили й жителі сільської ради, оскільки дехто з них говорив, що й не сподівався так швидко отримати акт на руки. Поки що за поданими заявами виготовлено 51 акт, і надалі всі, хто подаватиме заяви, обов’язково безплатно отримають право на власність на землю у визначені законом терміни.
Переважна кількість жителів сіл, що входять до Вищевеселівської й Іванівської сільських рад, були працівниками сільського господарства, проте, на відміну від інших сільських рад, землі там були не колективним ... Читати далі »
Переглядів: 803 | Додав: vorskla1968 | Дата: 16.12.2009 | Коментарі (0)