Приветствую Вас Гость!
Четвер, 09.05.2024, 17:20
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Грудень » 25
Щороку, з настанням холодів, працівники районної санепідемстанції завжди проводять рейди до навчальних закладів із метою перевірки дотримання температури в приміщеннях. Уже цього року зима «порадувала» нас тривалими міцними морозами (до -26оС). У зв’язку з цим працівниками Великописарівської райСЕС, зокрема помічником санітарного лікаря з розділу гігієни дітей та підлітків Морокою Ю.О. та помічником лікаря епідеміолога Волошенком С.М., 16 грудня цього року була проведена перевірка санітарно-гігієнічного стану Великописарівської спеціалізованої школи та дотримання температурного режиму в навчальних кабінетах даного закладу.
На час перевірки санітарно-гігієнічний стан навчальних приміщень був задовільний, чого не можна було сказати про дотримання температурного режиму. Згідно з санітарними нормами «Державних санітарних правил та норм по устаткуванню, утриманню загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу», температурний режим був ... Читати далі »
Переглядів: 880 | Додав: vorskla1968 | Дата: 25.12.2009 | Коментарі (0)