Приветствую Вас Гость!
Понеділок, 13.05.2024, 17:41
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2010 » Січень » 27
Наприкінці січня 1918 року більшовицька армія під командуванням Михайла Муравйова у своєму поході на Київ підійшла до станції Крути неподалік Ніжина на Чернігівщині.
Крути обороняли юнкери Юнацької військової школи та козаки під командуванням сотника Аверкія Гончаренка. Розмовляючи з ним про телефону в ніч на 27-е січня, Муравйов висунув свої вимоги: «Підготуватися до зустрічі переможної червоної армії, приготувати обід.
Незрілість юнкерів вибачаю, а офіцерів усе одно розстріляю». О четвертій годині ранку з Києва до Крутів прибула Перша сотня Помічного куреня, сформованого зі студентів та гімназистів, і кількість захисників станції зросла до п'ятисот двадцяти вояків.
Уранці 29 січня на підступах до К ... Читати далі »
Переглядів: 886 | Додав: pasab1968 | Дата: 27.01.2010 | Коментарі (1)

Минулого тижня відбулося засідання колегії при голові райдержадміністрації. Основними питаннями на порядку денному були виконання районної проблеми зайнятості населення на 2008 – 2009 роки та робота зі зверненнями громадян у райдержадміністрації.
Доповідач із першого питання — директор районного центру зайнятості населення Надія Колодочка серед усього іншого повідомила, що фінансово-економічна криза, що розпочалася наприкінці 2008 року, викликала звуження сфери прикладання праці, зменшення чисельності зайнятого населення, сприяла зростанню чисельності зареєстрованих громадян, які шукають роботу, вплинула на виконання Програми зайнятості населення у 2009 році. Тому служба зайнятості спрямовувала власні зусилля на те, аби пом'якшити шторми економічних негараздів.
У порівнянні з відповідним періодом минулих років у структурі незайнятих громадян з причин незайнятості значно виросла питома вага осіб, які були звільнені за згодою сторін та закінченням строку догово ... Читати далі »
Переглядів: 768 | Додав: pasab1968 | Дата: 27.01.2010 | Коментарі (0)