Приветствую Вас Гость!
Неділя, 28.04.2024, 00:51
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » Архів матеріалів
Жителі ще однієї сільської ради району — Вищевеселівської — отримали безплатні акти на землю. Вручав їх вищевеселівцям голова районної ради Олексій Косач. Він привітав людей із тим, що вони стали повноцінними власниками своїх земельних наділів. Процес підготовки й видачі актів у районі спочатку був тривалим, незважаючи на визначені для цього терміни в один місяць. Але останнім часом усі недоліки в організації цієї роботи усунені й акти працівники відділу земельних ресурсів готують вчасно. Це підтвердили й жителі сільської ради, оскільки дехто з них говорив, що й не сподівався так швидко отримати акт на руки. Поки що за поданими заявами виготовлено 51 акт, і надалі всі, хто подаватиме заяви, обов’язково безплатно отримають право на власність на землю у визначені законом терміни.
Переважна кількість жителів сіл, що входять до Вищевеселівської й Іванівської сільських рад, були працівниками сільського господарства, проте, на відміну від інших сільських рад, землі там були не колективним ... Читати далі »
Переглядів: 800 | Додав: vorskla1968 | Дата: 16.12.2009 | Коментарі (0)

15 грудня минають останні терміни проходження техогляду автомобілів. Не зважаючи на те, що у 2009 році терміни проходження цієї процедури були максимально продовжені, чимало автовласників не попіклувалися, щоб вчасно це зробити. Слід пам’ятати, що за невчасне проходження техогляду накладаються чималі штрафи, але головне, експлуатуючи, можливо, технічно несправний автомобіль, автолюбителі ризикують не лише своїм життям та здоров’ям, а й оточуючих. 
Також нагадуємо, що техталони за 2009 рік уже недійсні, і працівники вилучають їх у автомобілістів. У разі подальшої експлуатації такого транспортного засобу, без прохоження техогляду, на їхніх власників накладаються штрафи.
Переглядів: 741 | Додав: vorskla1968 | Дата: 11.12.2009 | Коментарі (0)

Саме під такою назвою відбувся конкурс ораторського мистецтва. А взяли участь у ньому Інна Шкафенко (учениця Рябинівської школи), Любов Світлична (Заводської), Євгенія Вєркасова (Великописарівської), Олена Дейкун (учениця Кириківської школи).
Щоразу, коли буваєш на таких конкурсах, захоплюєшся талановитими учнями, які завдяки своїй наполегливості, старанності упевнено досягають перемог. Приємно було почути майстерні виступи справжніх юних митців слова. Кожна із учасниць досить переконливо наводила аргументи того, що все починається в житті з любові. Із давніх-давен саме завдяки цьому почуттю народжувалися неповторні твори мистецтва — поезії, картини, п’єси. Любов надихала людей на творчість і подвиги, на самопожертву в ім’я інших, заради Батьківщини.
Серед учасниць конкурсу важко було визначити кращих, адже кожна була неповторною, але журі надало можливість двом парам — Євгенії Вєркасовій і Любові Світличній та Інні Шкафенко і Олені Дейкун розіграти діалог із ... Читати далі »
Переглядів: 6303 | Додав: vorskla1968 | Дата: 11.12.2009 | Коментарі (1)

Із 6 грудня в Краснопіллі почалася відкрита першість району з футзалу, де беруть участь 11 команд. Щоб не втратити ігрову практику, команда нашого району «Світанок» теж вирішила взяти участь у цих змаганнях. Звичайно, не без допомоги головного спонсора цієї команди — М.О. Надточия, який виділив кошти для поїздок команди до Краснопілля.
У перший день змагань, 6 грудня, наша команда зустрілася із футзалістами з с. Хмелівки. У першому таймі боротьба була напружена, лише один раз зміг відзначитися М.Кулик, який вийшов віч-на-віч із воротарем суперника. У другому таймі гра пішла веселіше: вже на початку С.Гапоненко з гострого кута вцілив у дальню дев’ятку, потім двічі відзначився О.Черних, ще 2 голи забив М.Кулик та по одному О.Матвієнко та Д.Скляр.
Не можна сказати, що гра йшла в одні ворота: хмелівці теж атакували, та добре зіграв у воротах Р.Бантов, який кілька разів не дав м’ячу проскочити у свої ворота. Наступний тур відбудеться 13.12.2009 р., про який ми роз ... Читати далі »
Переглядів: 789 | Додав: vorskla1968 | Дата: 10.12.2009 | Коментарі (0)

Викладені газети за 2 та 5 грудня. Зверніть увагу на 5 грудня - це подвійний номер.
Переглядів: 743 | Додав: vorskla1968 | Дата: 03.12.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 »