Приветствую Вас Гость!
Середа, 24.04.2024, 14:15
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Листопад » 4 » Професійне свято працівників соціальної сфери
Професійне свято працівників соціальної сфери
22:02
Своє професійне свято відзначили нещодавно працівники соціальної сфери району. Напередодні свята вони приймали найщиріші вітання від голови РДА Сергія Нікітова й голови райради Олексія Косача, які відзначили важливість професії і завдань, що стоять перед працівниками соцслужб. Керівники району наголосили на тому, що для людей, задіяних у даній сфері, важливо вміти знаходити індивідуальний підхід до кожного потребуючого; їм необхідні максимум витримки, терпіння, уваги й доброзичливості. 
Цього дня за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята грамотами РДА і райради були нагороджені спеціаліст першої категорії відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення Тетяна Іваненко та начальник відділу фінансового господарського забезпечення — головний бухгалтер даного закладу Олена Чайка. Почесною грамотою РДА та райради була нагороджена й завідувач сектору кадрового забезпечення та діловодства управління Пенсійного фонду України у В.Писарівському районі Оксана Пруднікова. Напередодні професійного свята Почесною грамотою облдержадміністрації була відзначена директор терцентру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Валентина Реус. За добросовісну працю почесні грамоти РДА та райради одержали й її працівники — Валентина Морозова й Катерина Крамська, а Антоніна Завалій — Почесну грамоту Головного управління праці та соцзахисту населення облдержадміністрації.
Почесними грамотами з нагоди професійного свята та за добросовісну працю були відзначені також головний спеціаліст центру зайнятості Любов Петренко та директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Ключник.
На знімку: грамота — Оксані Прудніковій.
Фото Олени ТЯГЛЕНКО.
Просмотров: 1076 | Добавил: pasab1968 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]