Приветствую Вас Гость!
Субота, 27.04.2024, 11:12
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Погода

Наши друзья

Великая Писаревка В-Писарівська РДА В-Писарівська районна рада Новини Лебедина Наша кнопка  Газета Ворскла

Поиск по сайту

...

Шановні читачі!
Нагадуємо, що постійно триває передплата на районну газету "Ворскла”. Якщо ви з якихось причин ще не передплатили районку, то поспішіть звернутися до поштових відділень або листонош. Залишайтеся з нами!

Форма входа

Главная » 2009 » Листопад » 04
Своє професійне свято відзначили нещодавно працівники соціальної сфери району. Напередодні свята вони приймали найщиріші вітання від голови РДА Сергія Нікітова й голови райради Олексія Косача, які відзначили важливість професії і завдань, що стоять перед працівниками соцслужб. Керівники району наголосили на тому, що для людей, задіяних у даній сфері, важливо вміти знаходити індивідуальний підхід до кожного потребуючого; їм необхідні максимум витримки, терпіння, уваги й доброзичливості. 
Цього дня за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята грамотами РДА і райради були нагороджені спеціаліст першої категорії відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту нас ... Читати далі »
Переглядів: 1076 | Додав: pasab1968 | Дата: 04.11.2009 | Коментарі (0)

Минулої п’ятниці голова Сумської облдержадміністрації Микола Лаврик провів для представників засобів масової інформації області та різних регіонів України прес-конференцію, присвячену питанням економічного потенціалу Сумщини.
У вступному слові Микола Лаврик зазначив, що Сумщина має усі можливості для економічного розвитку та, на жаль, існуюче законодавство не дає можливості використовувати їх на повну потужність. Наприклад, облдержадміністрація зверталася до Уряду з пропозицією спрощення використання таких корисних копалин, як пісок та глина. Для держави ці запаси не є стратегічно важливими, проте дають можливість розвиватися місцевому виробнику (наприклад, цегляним заводам) зокрема і місцевим громадам взагалі. При цьому голова облдержадміністрації підкреслив, що стратегію розвитку регіону вбачає, перш за все, у наявності трудових ресурсів, висококваліфікованих, здатних вирішувати нагальні проблеми, та природних ресурсах краю, що представлені родючими ґрунтами, ... Читати далі »
Переглядів: 1024 | Додав: pasab1968 | Дата: 04.11.2009 | Коментарі (0)